Never. Stop. Learning.

Search the entire STAMP database to find your dream training.

RGM INTRODUCTION COURSE STANDARD – 2 FULL DAYS

RGM INTRODUCTION COURSE STANDARD – 2 FULL DAYS

Ronnie Gardiner Method (RGM)

Budapest, Hungary
Description

– First 7 basic movements

– Theory and Practice

– Focus on body percussion

– Lecture about the Neuroplasticity with updated brain information

– RGM movements to nursery rhymes

– Basic music analysis

– Team choreoscore of the 7 movements plus the rest

– RGM training for children

– RGM Phantom exercises

– Practice on own groups for a minimum of 8 sessions

– Course evalutations

– Access to the 7 colored coded movements

-Introduction course certificate signed by Ronnie Gardiner


A RONNIE GARDINER MÓDSZER (RGM) egy multiszenzoros terápiás és fejlesztő módszer, amely a ritmus és a zene segítségével stimulálja az idegrendszert, tréningezi az idegpályákat. A módszer lényege, hogy egyszerre használ auditív, verbális, vizuális, taktilis és mozgásos ingereket. Fejleszti a motoros és kognitív képességeket, a memóriát és a koncentrációt. A módszer jól alkalmazható az oktatásban, a gyógypedagógiában és a neurológiai rehabilitációban a figyelem, a koncentráció és a végrehajtó funkciók tréningezésére.

A Ronnie Gardnier Módszer moduláris képzési rendszert indít. A Nagycsoportvezető (Alap) képzés részeként megszervezésre kerülő Bevezető képzési modulra korlátozott számban olyan résztvevőket is fogadunk, akik önállóan nem szeretnének önállóan RGM csoportot indítani, de (idős- vagy gyermekkorú, az idegrendszert érintő sérülésből felépülő) családtagjuk támogatására vagy oktatási intézményben dolgozó pedagógusként az általuk vezetett osztály, tanuló csoport mindennapi nevelésébe szívesen illesztenék be a Ronnie Gardiner Módszer bizonyos elemeit. 

A kétnapos Bevezető modul célja a módszertani alapozás illetve a gyakorlatok szabályos kivitelezéséhez szükséges alapkészségek fejlesztéséve. A modul elvégzése a módszer önálló alkalmazására és a „Ronnie Gardiner Módszer (RGM) ©” elnevezés használatára nem ad jogosítványt. Akik a jövőben szeretnének önállóan RGM foglalkozást vezetni, azoknak a teljes Alapképzést el kell végezniük (2 képzési modul, terepgyakorlat/szupervízió és vizsgagyakorlat).

OKTATÓK: 
RONNIE GARDINER, a módszer alapítója és 
KOVÁCS PETRA mester terapeuta tartja. 

A képzésekkel kapcsolatos további tájékoztatás, jelentkezési lap, kapcsolat: ronnie.gardiner.method.hungary@gmail.com

A képzés HELYSZÍNE: Budapest, II. kerület, Jurányi Közösségi Inkubátorház, Jurányi u.1-3. (a változtatás jogát fenntartjuk)

2018-ban a kétnapos modult három különböző időpontban megtartjuk. Kérjük válasszák ki a három induló csoport közül a megfelelőt (a szervezők fenntartják a képzési dátumok módosításának jogát):

B1. csoport 2018. április 7-8. ( a csoport betelt)
B2. csoport 2018. június. 2-3.
B3. csoport 2018. augusztus 27-28.

Mindhárom csoportban azonos a tematika. 

Igény esetén zárt csoportoknak más időpontban kihelyezett tanfolyamokat is szervezünk Budapesten és vidéken egyaránt.

A Bevezető modul részvételi díja: 60.000 Ft. 

A részvételi díj tartalmazza a regisztrációs díjat, az ügyintézés költségeit, a képzés dologi és személyi költségeit, a külföldi oktató által vezetett órák fordítás költségeit, a képzés nyomtatott módszertani és gyakorlati tananyagát. Amennyiben a résztvevő később az Alapképzés elvégzése mellett dönt, akkor a Bevezető modul elvégzését abba beleszámítjuk. 

LEMONDÁSI FELTÉTELEK: 
A tanfolyam díja 15.000 regisztrációs díjat tartalmaz, mely a képzésre jelentkezés lemondása esetén nem jár vissza és nem átruházható! 

A képzés kezdete előtt 14 napon belül történő lemondás esetén a díj 50 százaléka, 3 napon belül történő lemondás esetén a díj 100 százaléka fizetendő. 

JELENTKEZÉS:
A képzésekkel kapcsolatos tájékoztatás, jelentkezési lap, kapcsolat: 
ronnie.gardiner.method.hungary@gmail.com
"RGM képzés és a kiválasztott csoport kódja vagy dátuma” tárgymegjelöléssel (pl. RGM képzés, B2 csoport)

A képzéseken a csoport maximális létszáma korlátozott, ezért teltház esetén a később jelentkező kollégák várólistára kerülnek. Kérjük, ha bármilyen okból nem tud eljönni a tanfolyamra, jelezze ezt emailben: ronnie.gardiner.method.hungary@gmail.com

Privacy Policy

Except where otherwise noted, content on this site is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 (CC-BY-SA 4.0)

The content of this website does not reflect the official opinion of the European Union. Responsibility for the information and views expressed therein lies entirely with the authors.